Отново в Тексас

Отново в Тексас

      

Д-р Георгиев посети международния ортодонтски симпозиум в Арлингтън /Тексас/, който бе посветен на Дисциплината Александър. На симпозиума участваха ортодонти от различни страни: САЩ, Мексико, Бразилия, Италия, Румъния, България, Китай, Япония. България бе достойно представена от д-р Иван Горялов, който показа свои случаи на излекувани пациенти.

Участниците в симпозиума разгледаха клиниката на проф.Александър и се запознаха отблизо с организацията на лечебния процес. По традиция след края на конгреса всички гости посетиха ранчото на фамилия Александър в Централен Тексас и прекараха един незабравим ден всред дивата природа на Америка.

По време на своя престой д-р Георгиев посети клиниката на д-р Фархад Болтчи. Д-р Болтчи е сертифициран пародонтолог с фокус в имплантологията и пародонталната микрохирургия и е носител на редица стоматологични награди. Той притежава просторна клиника с няколко кабинета, две операционни, сектор за скениране и фрезоване /CAD-CAM/ и екип от хигиенисти и асистенти.